Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wwenigma

    Jómunkásember

    válasz diablo1984 #43641 üzenetére

    Igen, továbbra is nikotinfüggő vagyok de a cigivel ellentétben megszabadultam attól a sok sz*rtól ami abban van. (a káros anyagok 99,9%-a eldobva) Nem áll szándékomban leszokni, szerettem fújni a füstöt és szeretem fújni ennek a páráját is. A bevitt nikotin mennyisége viszont már csökkent, fele annyi mint amikor abbahagytam a cigit. (azaz módosítok, a káros anyagok 99,95%-a eldobva)

    Nincs többe mint a cigi, bőőőőven nincs. A kezdeti szett lehet drága de egy csík cigi árából megvan, utána pedig (saját tapasztalat) havi 3000 forintot költök rá. (szemben a korábbi 25000-rel amit havi cigire költöttem)

    Slukkolok a kedvedért WC illatosítót de csak ha vele párhuzamosan hipóval öblögetsz mellettem. ;] Szórakozóhely... ha megengedik akkor szívhatom? Mer akkor fogom és evvan.

    Itt most arról beszélünk, hogy valaki dohányos volt, azoknak alternatíva az ecigi - nem értheted mit jelent a függés ha nem tapasztaltad még így ezt elnézem neked. De hidd el, első kézből tapasztalat, sokkkal jobban vagyok mint elötte bármikor a dohányos éveim alatt (fizikailag). Tisztában vagyok vele hogy még mindig van 0,05% amitől meg kell szabadulnom, de úgy döntöttem hogy ennyi azért had maradjon már. Viszont bármikor azt tudnám mondani, már ez sem kell. Korábban, dohányzóként, ez a lehetetlent jelentette számomra. Ez volt az igazi függés.

    ui: nem vagyok ideges, nem azért szívom hogy nyugtasson. (a cigiben is az "nyugtat", hogy van 5 perced amikor atértékelhetsz/végiggondolhatsz dolgokat) Szerintem korrekten meg tudtuk beszélni kultúremberek módjára a dolgot és talán pár olyan részletet is sikerült tisztázni ami homályos volt eddig. ;)

    WildBoarTeam: valóban szubjektív de nem feltételezéseken alapul hanem első kézből kapott információkon. Nem erőltetek senkire semmit, pusztán olyan tényeket írok le amik kívülállók számára elég hihetetlenek lehetnek. Itt nem véleménykülönbségről volt szó, hanem jórészt tévhitekről.

    [ Szerkesztve ]

    Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Új hozzászólás Aktív témák