Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • weman

    csendes tag

    darvinya

    Pontosan van egy HD mkv videóm, ami alá szeretném beilleszteni egy DVD ac3-mas magyar szinkronját, ami több mint valószínű, hogy VHS-ről származik, mivel nálunk hivatalosan nem adták ki ezt a filmet DVD formátumban. Itt részletesen leírom, hogy mi is a problémám:

    http://mobilarena.hu/tema/mkv_szerkesztes_kvmerge_gui_stb/hsz_2007-2007.html

    Bár a hangszerkesztést megoldottam már Vegasban, patentül illeszkedik az angol hanghoz az általam megvagdosott magyar szinkron, csak éppen nem tudom lementeni azt (WAV-ba) , mivel ezt a hibaüzenetet kapom, amit nem teljesen értek, hogy hogy érti a program.

    http://kepfeltoltes.hu/140624/vega_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    BonFire

    Én nem leszólni akartam az Audacity-t az előző hozzászólásomban, ne érts félre, csak annyit akartam mondani, hogy sajnos nem volt módom sokat foglalkozni vele, mivel rendszeresen kifagyott/lassult ezért választottam a Vegast. A probléma valószínűleg az én gépemben lehet, csak éppen nem tudom, hogy mi válthatja ki, mivel ezt a gépezetet 5 hónapja vettem újonnan, azóta már 3x telepítettem windows-t, (kíváncsi voltam a 8-ra, de nem adta) úgyhogy nem mondható, hogy a rendszer leharcolt lenne, mivel évente nem szoktam ennyiszer oprendszert újratelepítgetni, nemhogy pár hónap leforgása alatt.

    Kíváncsi lettem volna azért, hogy van e valami tippetek a fentebb feltett kérdésemre (#2086) .
    Mivel kb. egy hónapot :P töltöttem el azzal, hogy megfelelően gatyába rázzam a magyar szinkronhangot és nem szívesen hagynám veszni a dolgot. (Persze ez idő alatt tanulgattam a program alapvető funkcióit és nem is volt mindig időm foglalkozni a dologgal ezért tartott ennyi ideig.)

    Nem szeretnék én sem több soros offot idenyomatni nektek, ezért be is fejezem a mondókámat.

    Csak még egy szó! :)

    BonFire örülök, hogy megnyitottad az Audacity-s topikodat, valószínű én gyakori vendég leszek arrafelé, mivel nagyon érdekelne a dolog.

Új hozzászólás Aktív témák