Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szacsee

    nagyúr

    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem, igaz nem mkv-val kapcsolatos, de ahogy látom itt a legközelebbi a probléma.
    Ha egy videónál a hangsáv sorrendjét szeretném megváltoztatni, akkor miképp lehet megcsinálni anélkül, hogy a minősége romlana, vagy megváltozna?
    Ismerős nyaggat, hogy vett egy LCD Smart TV-t és van amelyik filmet videót nem játsza le a beépített lejátszó.
    Javasoltam egy külső lejátszó megvételét, de nem akarja, sőt a PC-t sem akarja rákötni.
    Anno mkvmerge-vel csináltam 1-2 dolgot pl ismert filmekből idézetekhez "loptam" ki audio sávból részeket, majd összeollózva lehetett bohóckodni.
    Tegnap kicsit túrtam a netet, mivel nem mkv, hanem m2ts fáljlokról lenne szó és a tsmuxer gui tűnt a legegyszerűbb választásnak. MKVmerge-vel meg sem próbáltam igaz, de ezzel sikerül, csak kb ahogy a felettem pár hsz-al író is írta kb 20 percet vesz igénybe, hogy pl az AC3-as DD hangsávot felcseréljem az elsődleges DTSHD hagsávjával. Szerencsére neki csak bemutató filmjei vannak még, de egy kb 20-25Gb-os redbullos promó anyagon próbáltam ki.
    A bemeneti fájl és a kimeneti mérete különböző, ezért kérdezném. Elvileg a bitráta, frame/sec stb azonos mindegyik sávnál és nem tudom, hogy ez normális-e. Ennél esetleg gyorsabb módszer, vagy ez tökéletesen megfelel?
    (fájl betölt, sávoknál fel uppolom amit lejátszik a tv és start muxing gomb, no meg a kimeneti formátumot hagoym m2ts-en és a mentés helyét megadom)

    Válaszokat előre is köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák