Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • elsokerr

    újonc

    Sziasztok! Üdvözlök mindenkit!

    Új vagyok, kerestem vissza korábbi beszélgetésekben, jól működik a kereső, de nem találtam hasonló esetet.

    Kb 2 éve használok mkvtoolnixot. jelenleg 8.3.0 -s verziót.

    Korábban csak 1 alkalommal használtam, azaz 1 projectben. Azóta rendszeres lett.

    A problémám a következő, röviden: korábban nem emlékszem, milyen verzióval kezdtem, de nem volt vele gond, bár csak 1 -szer futtattam át rajta a meglévő 1080 -as filmjeimet, hogy beállítsam elsődlegesnek a magyar hangot. Több vinyó, sok film, filmezés közben nem volt tapasztalható hiba.

    Idővel valamiért frissítettem a programot. Majd egy újabb project alkalmával az összes filmemről leszedtem a nekem nem kellő angol és egyéb hangsávokat. Ez után minden 3. film hibás lett. vagy csak 1 -szer, de esetenként többször is leállít vetítés közben, majd a tv -n a listában egy áthúzott piros kör jelent meg a videó fájlon, hogy hibás, de újra indítva elindult, csak ugyanott elakadt, át kellett raknom a filmet a hibás részen és ment tovább, de kilépéskor nem is jegyezte meg, hogy hol állt meg.

    A vinyók nem hibásak, mindet több programmal is ellenőriztem időközben többször is és a közelmúltban mindet teljes formázással formáztam.

    Mi lehet a gond? A hibák előfordulása a filmeknél teljesen véletlenszerű. A program a munkafolyamat közben nem ír ki hibát, pedig írhatna is, van egy oszlop erre a job queke fül alatt. ha a hibás filmet újra "megcsinálom", minden esetben jó.

    Kérem segítsetek, köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák