Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Multibit #3041 üzenetére

    Tehát a .mkv-ban már benne vannak integrálva is ezek a hangsávok? Volt már sajnos olyan ami nagyon rosszul érintett - nekikészülök, popkorn, kóla, besötétítés, házimozi beröffentve stb. - és akkor csak sztereoban indul a film - ez volt az "X-Men.Days.of.Future.Past.2014.READ.NFO.The.Rogue.Cut.BDRiP.x264.HuN-HyperX" verzió
    Audio: [AAC] HuN 2.0, HuN 5.1 (kulon fajlban)

    Felületesen olvastam el az NFO-t, azt tudtam miér "Rogue" ebben benne vannak Vadóc kivágott jelenetei értelemszerűen azon sem akadtam fenn, hogy mivel ezekhez a jelenetekhez nem készült magyar szinkron ezért itt felirat pótolja azt, de a külön fájlba rakott 5.1-es magyar hang az rosszul esett.

    Volt már máskor is ilyen de akkor simán nem volt mellékelve az 5.1-es szinkron méghozzá ezt egy olyan filmnél amilyennél extra többlet a többcsatornás hang konkrétan a "2012" c. katasztrófafilm 2012.2009.HUN.BDRiP.x264.ARROW (most kerestem rá) csak sztereo hangsáv van hozzá miközben ekkor már bőven elérhető volt 5.1-es hanggal, sőt a forrása - a leírás szerint - egy BD 50 CEE verziós lemez volt, egy másik verziónak is egy ilyen lemez a forrása és ott van 5.1-es szinkron. Ilyenkor nem tudom mi mozgatta a release készítőit.

    Leszedtem a "Blazs" 1080p-s verziójára ami lehet marad is talán jobb is mivel ha a köv tévé pl. egy FHD lesz akkor nem kell variálni pont jó lesz hozzá.

    Köszönöm segítségedet. (Ez az amúgy integrált hangsáv külön mellé tétele nem rossz dolog ennyi bőven belefér - nagyobb méret stb. - nem zavar)

Új hozzászólás Aktív témák