Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TBT

    addikt

    Gyári BD-ből (.m2ts) hogyan tudok MKV-t készíteni (a kép és a hanganyag minőségromlása nélkül)?
    Illetve MKV alá hogyan tudok betenni másik hangsávot? Az adott anyagot DVD-n is kiadták jobb hangsávval (PCM/WAV sztereó), mint ami a Blu-ray verzióra került (AC3 sztereó) és a kettőt akarnám összehozni.
    Nem, nincs fent torrenten, csak maga a nyers DVD/Blu-ray verziók (de a Blu-ray verzió sztereó hangja olyan, mintha valami agyontömörített MP3-at hallgatnék, míg DVD-n álomszépen szól). Ott is írják, hogy a BD lemez sztereó hangsávja valami borzalmas... :(
    Külföldi torrent oldalakon is elégedetlenek és nincs belőlük más verzió (olyan, aki már összehozta volna úgy, hogy tényleg jó is legyen). Kár, hogy a kiadó így elcseszte a BD verziót, a kép és DTS-HD Master hangsáv (többcsatornás) fantasztikus, de ez a sztereó eléggé a 128-as bitrátájú MP3 korszakot idézi nekem és egy zenei anyagnál (Koncert) inkább a sztereót preferálom. :)
    Eredetiben megvan nekem is DVD/Bluray verzióban (2 különböző kiadásban), csak mert szeretem az előadót és támogatni akarom valamiképpen. :)

    A válaszokat és a segítséget előre is köszönöm! :R

    "I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

Új hozzászólás Aktív témák