Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maxxenergie

    senior tag

    Sziasztok!

    Nem tudom jó helyen vagyok-e kérdésemmel .. ha nem majd légyszi aki tudja hol célszerűbb feltennem - Köszi :R

    Gyereknek vettem egy Kolink Void RGB házat mert gondoltam ez tetszeni fog neki... amivel nincs is baj de az RGB-t istenért nem tudom életre kelteni.

    Szereltem rájöttem, hogy nyilván azért mert egy régi alaplapja van ami nem támogatja ezt még /1155-ös lényegtelen a storiban/ így mivel láttam Háznak RGB csatija ami kijön 3 PINES így utána nézve vettem egy komapibilis /sztem../ RGB vezérlőt is hozzá, hogy erre csatlakoztatva RGB csatit + SATA kábelt majd jó megoldom ... ha nem is lesz vezérelhető de legalább világít majd..

    Ma meg is jött Jonsbo RC01 kontroller, ARGB - fekete (RC01) bekötöttem rá az RGB csatit 3 PIN-est majd a SATA tápot is nyomkodtam hosszan röviden de továbbra is semmi világítás...

    Mi lehet a probléma sok mindent máshova kötni nem tudok ... még egy 5v-os csati van rajta 3 Pines RGB csati mellett de az gondolom csak opcionális.. mert azt sem a lapra sem a vezérlőre nem tudom kötni így..

    Most már az sem tudom hol a hiba az ÚJ vezérlő szar esetleg... vagy a Házban az RGB... vagy valamit mégsem jól gondoltam/csináltam... az sem lenne baj ha vezérelni nem tudnám csak világítson... vagy mit kéne még vennem hozzá vajon vagy hogy tudnám megnézni egyátalán működnek-e ?

    Ház sajátja hogy nincs RESET olvastam hogy azt is rá lehetne kötni a vezérlőre de az csak abban segít ha jól értelmeztrem, hogy azzal tudom vezérelni ... de van a házon LED gomb helyette .. amit hiába nyomkodok meg a vezérlőn is a gombot sehol semmi.. kezdek agyvérzést kapni :W

    Köszi minden segítséget előre is ;) :K :R

    [ Szerkesztve ]

    ◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄

Új hozzászólás Aktív témák