Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rowon:
    Saját alkotás minden (kész az egér is, csak nem fényképeztem még le)
    Nagyon-nagyon sok idő... :)
    Bár a nagy része a tervezés volt, hogy a 12-es furatok jó helyre kerüljenek.
    Minden magasan zárt anyát egy M12-es 1,5cm-es hatlapfejű csavar tart a helyén.
    Ezeken kívül/belül összesen 90db alátét van, ami nem alátét, hanem PB gázpalack tömítés, csak lefújva signal red színre. :)
    A sodrony nagyon merev, nehéz volt áthúzni mindenen. Gyakorlatilag egyben van, 3 láthatatlan vágás van benne, hogy szét lehessen szedni ha valamit cserélni kell benne.
    A fújás az 3 rétegben került fel, hogy vastag legyen, hogy ha elkezdem csiszolni, akkor ne egyből a fekete kerüljön elő. A 3 réteg után pedig felkerült egy Sadolin Plus mahagóni lazúr. Az lett visszacsiszolva dörzsivel. (4db dörzsi porladt el a végére) :) Ill az éleket szikével szedtem vissza feketéig/fémig.
    A biohazard logok a4-es matricára kerültek nyomtatásra, majd kivágtam, felragasztottam, lefújtam. Minden felirat, ill kép az photoshop és prémium minőségű fotópapír. Ezek kerültek felragasztásra egy öntapadós 1mm vastag mágneslapra. Szóval minden bármikor leszedhető, megunás után cserélhető. :)
    A bill necces volt, mert bár rohadt drága, az ASUS volt olyan korrekt, hogy a red cherryket ráforrasztotta a nyákra, így körbe kellett "tézázzak" mindent.

    razorbenke92:
    Köszönöm szépen.
    Csak aláfestés, de hasonló a hangja per pillanat, mert az egyik venti kicsit "zörög", szervizelnem kell. :)

    [ Szerkesztve ]

    * Tévedni emberi dolog, de másra kenni még emberibb! *

Új hozzászólás Aktív témák