Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Infranyuszi

    tag

    Úgy indult a dolog, hogy megrendeltem és nagyon nagyon vártam. Aztán megérkezett. És hűű meg háá.. és akkor felszaladt a.. miaz*stenannakaneve..mindjártmondom.. mirrors edge meg a.. egy fickó ugrál ilyen karmokkal a kezén.mindegy. azt is feltettem és játszottam jól, aztán

    lefagyott. de csak a noti alja.A képernyő ment, az usb-s egér mozgásra reagált, de ezenkivül semmire nem ragált (gombok.érintőgombok,kibekapcs gomb stb) és ha kiléptem a játékból akkor a vezérlőpultban -mert én ismerek ilyeneketis- nem látott semmit se , se video driver meg se semmi. érted. és akkor csak úgy tudtam "újraindítani" ha finoman kihúztam a töltőt és vadul kitéptem a tápot belőle. vagy aksit, vagy miaza fekete tégla benne. De ez terheléstől függetlenül jelentkezett igazából.
    Aztán meg benyaltam egy gonosz trójait, kizárt a rendszerből meg minden, de ügyesen megkerültem, mert egy mechanikai félisten vagyok, és sikerült formázni meg újra rakni az egészet. Nem is lett vonla baj, csak utánna nem látta már a cd meghajtót meg nem hagyta magát formázni sehonnan se.. meg ilyenek. érted.

    úgyhogy kb ennyi. most meg valahol szerintem egy sötét szoba sarkában szomorkodik és majd egyszer, hamár teljes depresszióba fulladt akkor megnézik,hogy mibaja van. Amúgy Herkules a gépem neve. tudom,hogy ez senkit sem érdekelt. De azért leírom.

    Szóval szomorú vagyok. cséznék meg játzsanék meg mindenféle. Sírni nem fogok :( . Max titokban.

Új hozzászólás Aktív témák