Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Clayton123

    csendes tag

    válasz kali #15993 üzenetére

    Látom te vagy itt a fórum nagyúr, a tiéd kell lennie az utolsó szónak. Ezért ezen utolsó levelemre adott reakciódat már nem fogom lereagálni. Most csak azért írok, mert nincsen túl jó kedvem, hiszen a mára tett igéretét az Albacomp megszegte, vagyis nem küldte vissza a kiszerelt alkatrészeimet és én legközelebb egy hét múlva tudok foglalkozni az üggyel. Addig semmit nem csinálhatok a gépemmel, hiába van itt. Mert bármit teszek, az elveszik, hiszen nem tudom átmenteni majd a másik, visszaküldött vincseszterre.
    Mivel ilyen kioktató voltál, én is veszem a bátorságot, engedelmeddel. Nem kell teljesen hülyének nézni a másikat. Lényegében olyan tényszerű dolgokat közöltél, amiket mind-mind tudok, mert utána néztem. Tudom ez furcsa számodra. Számomra meg az a furcsa, hogy olyan lelkesen magyarázod a dolgokat, mintha a kilincs használatát akarnád nekem megmagyarázni, pedig 37 éve használok kilincset.
    Így van, úton vagyok és nem tudom másként intézni. Nyilván azért választottam ezt a megoldást, mert NINCS más választásom. Ha lenne, nakkor a jobbat választanám. Jelen pillanatban ott tartok, hogy kivágom az ablakon ezt a fostalicskát és veszek inkább hitelre egy ASUST.
    Tisztában vagyok azzal is, hogy nem minősül lopásnak ez a cselekmény, csak gondoltam szerzek azoknak a seggfejeknek egy-két kellemes órát azzal, hogy beidézik. Ugyanis kedves barátom -és most én oktatlak ki- a rendörségnek minden bejelentést kutya kötelessége kivizsgálni. Ezért vannak. Állampolgári jogom feljelentést tenni. Aztán majd elejtik a vádat, de addig beidézik vagy háromszor azt a tróger bandát.
    Nem tudom még hányszor magyarázzam el neked: Tisztában vagyok azzal, hogy egy új, de 2009-ben gyártott terméket is beépíthetnek, de itt koránt sem erről van szó. Azon kívül tudhatnád, hogy 3 év alatt is változik a technika és akár egy 1333-mas memória 3 év múlva nem így fog kinézni és nem is ugyanazt fogja tudni, maximum a neve, ha egyáltalán fognak még gyártani akkor olyat. Vagy hogy másik példát említsek, egy Playstation II se úgy néz ki ma mint amit 3 éve gyártottak. Hanem fele akkora. Egy memóriát ennek ellenére elfogadnék használt alkatrészben. De egy dvd meghajtó az egy kicsit más. és a vincseszter is más. Főleg úgy, hogy az 500 gigából 465 gigát lát a gép, hiába formázom le hatvanszor és takarítom le az összes partíciót meg minden szart róla. De ha neked kell, akkor vidd innen a fenébe. Én azt az 500 gigás vincsesztert akarom, amiért fizettem. Nem más használt szarát.
    Persze, mindenhol vannak problémás esetk, csak nem mindegy, hogy mennyi és milyen jellegű. Azzal kezdtem a hozzászólásomat, hogy: senkit nem akarok befolyásolni, csak információt adok vásárlás előtt állóknak. Remélem más értette. Nem kötelező figyelembe venni. És nem is akarok világot megváltani. Viszont az okos ember más kárából tanul, a hülye meg a sajátjából. És igenis van különbség gyártó és gyártó garanciális vállalásai között.
    És tévedsz, én LG-ből pl még rosszat nem vettem, Samsung termékből is van vagy négy a családban és gond nélkül megy minden rajta. de nem állítom, hogy azok tökéletes, csak más a szerviz hozzáállása. Ilyet az életbe sehol nem hallottam, hogy "ná ákkó elűszedünk válámi szárt a spájzbú, ásztá ráheggesztyük, joó ván áz úgy a birkáknák". Jó, hogy nem már egy asztali gép lemezmeghajtóját sziszalagozták a laptopomra, hogy az is működik. Még csak a típus sem egyezett, mert GT30N amit beletettek és GT40N volt benne gyárilag.
    Nem kérem, hogy ne vegyél ilyet, sőt, örülnék, hga vennél és te is megszívnád. Ugyanis én is magyar vagyok és dögöljön meg a te tehened is. Viszont aki tud olvasni és következtetni, az lehet, hogy okosabb ember nálad.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák