Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • poklacsek

    csendes tag

    válasz #16820480 #1883 üzenetére

    Nem, 32 bitest használok. Még annyira kevés program a 64 bites, hogy nem nagyon éri meg azt feltenni. Majd talán pár év múlva. Amúgy a driverek a 64 biteshez is kész vannak, úgyhogy kipróbálhatod. Viszont több helyet foglal, és több memóriát eszik. Nem valószínű, hogy gyorsabb lenne. Nekem csak a NOD32 és az SQL Server lett volna, ami 64 bites, ezért inkább a 32 bitest használom.
    Hát igazából az tőled függ, hogy melyik szolgáltatásokat nem használnád. Van itt egy oldal: [link], ahol leírják hogy melyik verzióban melyik service-ek futnak, és vannak ajánlott konfigurációk is. Rá kell szánni az időt, és végignézni hogy mi micsoda, és kicsapcsolni azt, ami biztosan nem kell.
    Nekem Ultimate verzió van, most fut egy opera jó sok lappal 134 MB memóriával, egy Outlook 2007 74 MB-tal, messenger, skype, és így 786 MB a memória használat. Indulás után ha jól emlékszem olyan 550-600 MB körül van, nem emlékszem pontosan, csak frissítés telepítésekor indítom újra, hibernálni szoktam. Viszont ha valamire kell memória, akkor azt elég gyorsan fel tudja szabadítani. Más tapasztalat nem jut most eszembe.

Új hozzászólás Aktív témák