Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • házimozis

    tag

    válasz Scoobyka #2579 üzenetére

    egy nap alatt komoly tapasztalatokat lehet gyűjteni egy kiálított darabon,

    Írtam - de kinek - hogy 3 hónapig válogattam. Több fordulóban.
    Okoskodok:
    Hogy egy hasonlatot mondjak a minőség elbírálására: Adott egy acéltokos kronográf, (karóra) mondjuk SEIKO, bőr szíjjal. A másik, egy spiátertokos külalakra ugyanolyan SEYKO műbőr szíjjal.
    Szerinted hány kandidatúra, és mennyi idő kell ahhoz, hogy akár egy hentes végzettségű ember (tehát nem órás) eldöntse neki melyik a jobb??
    Na ennyi a 655/677 és a L7xxx között az anyagminőség különbözet. Én ezt tapsztaltam. Te viszont szinte már hisztériás vagy, mert kritizálni merték az általad választott típust.
    Ahogy én is kritizáltam a magamnak válaszotattat!!! Visszaolvashatod, erre van a fórum.
    Hol itt a hiba akár elvben, akár hozzáértésben?


    nem írtam,hogy gondot okoz neki...csak melyiken szebb!!
    ...
    m677-es széria natívja 1280*800-as amit még a 7600go rendesen kitud hajtani játékokban is,de gondolom az 1440*900-assal már igen csak neheze boldogul!!!

    Keresem a ''szebb'' szót az idézetben, de a ''nehezen bodogul'' az nem szinonímája neki. (a gondot okoz viszont igen)


    A HD videozás, pláne PCn warezolás kérdést hagyjuk. Azért, mert nekem gyakorló szakmám a professzionális televíziózás műszaki oldala, amiből kifolyólag a kereskedelmi oldalára is van rálátásom. Ezekből pedig az jön le, hogy ez nem fél évig fog még a házi HD bohóckodás szintjén maradni! Mert hiába a HD képes hardver, ha a film-multik köpnek a HD anyagok nagy volumenü kiadására, mert a 720x576os DVDben van a nagy lé. Miért ? Mert a HD televiziózáshoz - ami a fellendülést megadná - olyan méretű beruházásokra van szükség világszerte, hogy erre pofákat vág az összes médiatulajdonos. (mert euro százmillikók)[/

    Szóval a dühödt vagdalkozásaid után, neked kéne kicsit tanulni - főleg modort - mert annak a hiánya, .... az most is meglátszik. Még a vita - te használod ezt a szót - fogalmát sem ismered. (érvekkel szemben csak fölényeskedésre futja)
    Itt meg is állnék, én is végeztem.


    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák