Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KZ054

    csendes tag

    Üdv Mindenkinek!
    Május elejétől örülök egy MSI 662-011HU laptop-nak, amelyet hosszas töprengés (MSI vagy ACER) után, főként az itteni hozzászólások alapján vásároltam az ED-nál. Elsősorban a munkára és a saját szórakozásomra szolgál. A csomagban volt táska is, MSI felirattal.
    Amiért írok, az egy jelenség, talán a tudatlanságom miatt, talán mást is érdekel.
    A gépet op.rendszer nélkül adták, ami nem zavart, mert feltelepítettem egy angol XP/SP2-t.
    Beállítás, 4 órás akkutöltés és örülés után egy hálózati másolást megszakítva az XP összeomlott!! Újratelepítés sikertelen, a fáljok felmásolása után a telepítő lefagyott, csak kikapcsolással lehetett belőle kilépni. A gép DOS alatt hibátlanul működött. A telepítést frissen vásárolt jogtiszta XP/SP2/HU-val próbáltam, a jelenség ugyanaz. Kezdett a dolog bosszantani, sokszori sikertelen próbálkozás után vállalva a Bp-i utat, összecsomagoltam a gépet, és visszavittem az ED-be, Kaposvárról. A boltban nagyon segítőkészek voltak, megpróbáltuk a telepítést AKKU NÉLKÜL, és a gép életre kelt, az XP hiba nélkül feltelepült!!!
    Még jó, hogy nem néztek hülyének. Utólag belegondolva nem lehetett más gond, mint az, hogy az akkuval a gép megőrzött valamilyen hibás, a hálózati másolás megszakításakor keletkezett állapotot, melyet a kikapcsolás sem szüntetett meg, ellenben az elcsomagolás és az utazás alatt levett akku nélküli idő feloldotta. Ilyenről sem én, sem a környéken található guruk nem hallottunk, de ez a tapasztalat. Rendellenes működés esetén célszerű az akkut levenni. Azóta a gép feltett akkuval pompásan működik, semmiféle probléma nem jelentkezett, nagyon elégedett vagyok vele. Kiváncsi lennék, volt-e valakinek hasonló tapasztalása?

    KZ

Új hozzászólás Aktív témák