Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • grais

    csendes tag

    Notebook MSI M655x


    Annyi kerdesem lenne meg, hogy hogyan lehet felfrissiteni ezt az ati r x1600 vga-t mert barilyen update programot hasznalok, vagy csak sima magam toltom le a drivert egyszeruen vagy nem akar felmenni mert valami inf et nem talal es valami standard vga izerol karattyol, vagy felmegy es elmegy minden szin aztan azt irja hogy nem talalt ezzel a driverrel kompatibilis vga vezerlot...

    Ha meg nem telepitek semmit csak a vin alap driverere telepitek akkor mindeg felmennek a driverek de a szin akkor is elmegy es sikitozik hogy a vga nem kompatibilis a driverrel.

    Egyszoval egyedul a hozza kapott driver cd-n levo vga driver muxik.

    Valaki segitsen hogyan tudom frissiteni a vga-t

    Masik jelenseg, hogy az MSI Live monitor nevu progi ugye elkezdi keresgetni a frissiteseket. minden oke is de amikor a VGA bios reszehez er akkor a Lmonitor.exe -ben torteno hibara mutato hibajelzessel leall es ki lep a programbol...
    Ugy sikerult eme reszt futatni, hogy csak a vga -biusra kerestem viszont frissitest nem talalt.

    Harmadik: a Sistem Control manager az meg mire jo? Mert egy szurke ikon kiul az ora melle egy szemmel a kozepen de ezenkivul sehol semmi.... Nem itt kellene tudni allitani az orajeleket stb?

    Ha esetleg vki tud ajanani egy oldalt ahhol lehetoleg magyar nyelven le van irva hogy hogyan lehet biost frissiteni akkor megkoszonom.

    Elore is koszonok minden valaszt.

Új hozzászólás Aktív témák