Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • házimozis

    tag

    Márkatársak!

    Mielőtt hosszú órákat pazarolnátok az instabil forceware-ek telepítésére, [link] ajánlom előbb nézzétek meg, hogy a verzió lapján publikált .inf file, tartalmazza-e a birtokolt go kártya típusverzióját. Mindegyiknél olvasható a felhasználói hibajelentés is. Utólag modd-olt - nem illeszkedő - driverekkel felesleges az időt fecsérelni.
    A 86.02 a go 7xxx hivatalos, és hi-bát-lan.

    MikaVejneGI
    Nem a 7600 tud ennyit, (hőmérsékletben) hanem noteszban nem lehet jobban hűteni. Illetve lehetve: 6 centi vastag, 5 kilós notebook, 3 ventilátorral, ...a külön tápja meg mint egy tégla (súlyban is) és minima 120W - már látom is, hogy tolonganak érte. ;] :DDD
    Olvastam asztaliba szerelten Go 7 tesztet, magasabb órajellel persze, cca. +30~40% van bennük grafikai teljesítményben. De a ~1,5A áramfelvételüket csak asztali táp győzi. (A hő disszipációját elvezetni, meg egy fali radiátor. :DDD )

    Batmause
    Most visszatetted a blusoleilt?? Kár lenne. Egy mobillal vagy PDA val simán kommunikál a notesz az MSI telepítőn levő Bth driveren keresztül. Viszont nem kell érte 2x annyit klikkelni, á la soleil.
    A "wifi gomb":
    1 megnyomás Wifi only
    2 megnyomás Bth only (tehát nem úgy ahogy írod)
    3 Bth+Wifi
    4 mindkettő off
    Nálam legalább is így van.
    A wifi driver felment automatikusan, mert hálókártyaként látta és kereste is a drivert. A Bth-t kézzel bekapcsoltam s mivel nem talált drivert az újhardver kereső, kézzel mutattam meg neki az MSI cdn a Bth .inf-et. Feltette amit kell. Azóta is jó. :B

Új hozzászólás Aktív témák