Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JoeYi

    őstag

    Nekem egy m677x -em van, immáron 3 hónapja. Mondjuk ez nem nagy idő, de ez alatt gond egy szál se volt vele. A hűtése meglepően halk, pedig egy gef 7600 is van benne, turion kétmagos procival, ehhez képest max terhelésen is csak enyhe süvítést produkál, nem 3d orientált alkalmazás alatt pedig csak suttog.

    Amire mindenképp figyelj, és próbáld ki mielőtt megveszed, az a billentyűzete. Van rajta numerikus rész, de cserében bár gomb kisebb lett. Egy Saturnban, vagy MM-ben próbáld ki.

    Negatívumként mondanám, hogy jobb kéz alatt melegszik némileg, tálcás dvd olvasó van benne és az m677-ben érdesített a tapipad felülete, ami nem túl jó... Amit kinéztél abban nemtom milyen. (mondjuk igazából nekem nem gond, mert egeret és billentyűzetet is vettem hozzá)

    Minőségről annyit, hogy most néztem meg, hogy milyen memóriát vegyek bele, és meglepetésemre egy lifetime variantys transcendet találtam benne. Ez talán jelent valamit, legalábbis remélem.

    ui.: ha olyan gépet veszel amiben nincs dedikált videókártya, akkor abban vszinüleg nem fog jelentkezni a melegedési probléma

Új hozzászólás Aktív témák