Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • házimozis

    tag

    válasz G@ß! #3873 üzenetére

    Alapvetően nem jó. De ez nem MSI probléma, hanem az az átkozott elektrotechnika.
    Az áram fűt is. :((

    Üzemeltetési szabályok - új felhasználóknak:
    Dedikált VGAs notesszal, paplanon, heverőn stb. puha felületen, nem tartózkodunk hosszan üzemelve. ...Húzás - mondanom sem kell - itt felejtős.
    Asztalon tartózkodunk. (már a gép :DDD ) Ha úgy érezzük teszünk két radírt a hátsó készüléklábak alá. Így segítjük a légjárást. (1cm is érezhető! de nem zavaró)
    Játszani - huzamosabb ideig - hűtőpadon tartózkodva játszunk, vagy a készülék élettartama sínyli meg. (Billentyűzet hibák stb.) A játékban - és a gépnek - tartunk pihenőt 30-40 percenként. (állás mentése). ...Időn túl, úgyis lelőnek 6x, vagy kisodródsz a kanyarban, ...lankad a figyelem. ;]
    ...Nagyjából ennyi. Pl. egy 112 körös autóverseny futamot - egyhuzamban - nem notebookon kell játszani. (vagy kötelező a hűtőpad)

    Erősen környezetfüggő az alkatrészek hőmérséklete. A 29 fokos iroda nem annyira tetszett a vasnak. 20-22 fokos szobahőmérséklet mellett, az az alapjárati GPU 60+, nem kevés. (nálam 55) A CPU gyorsabban melexik, de gyorsan is hül. Igaz egy heatsinken van a GPUval, (nincs hely!) szóval van hőátadás egymásnak is. :((

    Pontosan be kell állítani a forceware-ben az arra a játékra való grafikát (anti aliasing, 2Q stb baromságok) így is lehet pár fokot nyerni. Office-ban elég a mérleges 3D mód, nem kell a max teljesítmény.

    A belső elektronika nem véd meg semmitől, vissza lehet keresni a topikban, a megolvadt M655ös képeit. És gyanítom, hogy a chicony billentyűzetek sorozatos elhullása is attól következik be, hogy nem tűrik maguk alatt a +80~90 fokot, órákon át. (jobb oldal, ahol a táp és/vagy a CPU/GPU heatsink is van)

    Nem kötelező törödni a szabályokkal, de attól azok még vannak. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák