Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Barto

    aktív tag

    A Realtek hangkarit XP vagy VISTA alá akarod tenni. Mert nagyon sok esetben a vista még nem jó. Én nem ajánlanám egyáltalán. Azzal is tisztában vagyok, a gyártók meg készítenek már lassan Xp-s drivert, vagy ha igen, akkor az egy öszecsapott valami.:(
    Ha tehetitek azt ajánlom hogy maradjatok az XP-nél, bevált, jó és "gyors".
    Ha valaki ismeri a linuxot akkor az mág jobb. Ott nincs kék halál :D
    Nekem még nem jutott eszembe feltenni a Vistát, pedig én világ életemben mminden ujdonságot kiprobáltam/kipróbálok. A 64 bites linux disztrókat havonta tesztelgetem, hogy melyiket szereti legjobban a vas. Igaz egy DVD-s install után már nem kell semmit felteni, minden fent van olyan 30 perc alatt(szövegsz,táblk.,mp3 lejátszó stb.)
    Annak idején ugyan ez volt az XP-vel. Sokáig nem voltak megbízhatók, stabilak. Jött az SP1, majd jöttek a jó driverek. Úgy tűnik a történelem ismétli önmagát. Emlékszem mikor kijött anno az XP, sokáig nem raktam fel, mint a Vistát. Amikor felraktam azért, mert a net XP alatt stabilabb volt mint 98 alatt. De mindkettő fent volt, mert 98 alatt játszottam, a kis erőforrás igény miatt, XP alatt meg neteztem. Aztán kiforrt az XP és átáltam teljesen.
    Egy a lényeg, türelem, és majd lesz használható Vista is.

    "like a big ball of... Wibbly Wobbly, Timey Wimey... stuff"

Új hozzászólás Aktív témák