Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mentos

    tag

    Halihó!

    Hol is kezdjem..:)
    Néhány hete egy e-mailes megkeresésre reagélva írtam le tapasztalataimat ismét a GX600-ammal kapcsolatban, talán másnak is érdekes lehet...

    A korábbi tesztem óta is teljesen jól működik a gépecske, talán a Windőt kellene rajta újrahúzni, de ezt a LAN-party számlájára írom :)

    Na mostmár komolyan, tényleg a teszt óta azért nyűzom rendesen szerintem nemigen van olyan nap hogy ne menne, melóban is nap mint nap használom, igaz az egy héten nálam csak 3 napot takar :)
    Van használva irodai munkára, játékra, filmezésre, kép és videószerkesztésre, legtöbbször hálózatról, de azért volt már az étvágya az aksira is bízva bőven!
    Egyedül talán a TURBO gombot nem szoktam rajta használlni, pontosabban szoktam, de inkább akkor mikor aksiról megy /olyankor energiaspóroási üzemmódba kapcsol/.

    Mizériái:
    Nem sok probléma van vele, néhány /egyenlőre szerintem/ apróság
    - az egyik hogy mikor egy idő után a képernyővédő megy és alapból van vmi beállítva h kb. 15 perc üresjárat után kapcsoljon le a monitor még tápról is, hogy ezzel is kíméljük a technikát, ugyebár :) szóval lényeg, h miután lekapcsolt a monitor, és te visszamész ügyködni a géphez és visszakapcsolódik a monitor, akkor pár szinttel lejjebb veszi a monitor fényerejét a gép /kb mintha aksiról nyomtál volna neki egy TURBO gombot és takarékon lenne a fényerő/.
    Tehát a fényerő levéve, de nem tudod feljebb venni, mert a SCM /System Control Manager/ azt írja h maxon van.
    szerintem ez kibírható apróság, csak néha furcsa...

    - a billentyűzetről annyit h nekem az szokott inkáb előfordullni, mind játéknál mind egyábként, h a szűkített kruzor bill. miatt néha eltéved az ujjam, és az előre + bal nyíl helyett a shiftet és a ctrl-t nyomogatom és meglepetten nézek h nem akar menni :)

    - az í betű megszokás kérdése, beleivódik az emberbe h az asztalin itt az í, a lapitoin, meg ott...
    néha már inkább az asztali gép kalviatúráján keresem a Shift mellett az í-t, mint fordítva...

    - egy kis zörgést, vagy vmi furi hangot észlelek néha a gép jobb alsó 1/6-a felől, ahová a címkék vannak ragasztva az alól, szerintem a vinyó lehet ott, de nem néztem még utána, szal az néha komolyabb adatműveleteknél, hosszabb játék után, vagy vmi szokott picit ott ciceregni de nem aggódom őszintén szólva, aztán lehet h kellene, de nyugodt természetű vok :)

    - ami egy kiicsit aggasztóbb probléma h a tápcsatija nem 100%-os érintkezésű...
    értem ezt úgy h picit lehet mozgatni a tápcsatiját ha nem asztalon van pl. a gép hanem az öledben és tápról megy akkor lehet ez probléma...

    Melegedés jellegű probléma hálistennek sehol, 75fok fölé még nem ment se a proc se a GPU, everest szerint...

    Szerintem jól egyben van ez a kis gép.
    Igazából ez a VGA teljesen elég neki, bár a DDR3-as memók nem esnének rosszul :)
    Nekem pl kifejezetten jó h van num bill. de van akit idegesít, én szeretem ez is szempont lehet pl. ha 2 gép közt vacilál az ember.
    de szerintem már a2 év gariért megéri...

    ujjlenyomatok elkenődnek / összefüggővé válnak 1 idő után :D

    Hát jó hosszú lére eresztettem megint...

    Ha valami konkrét kérdés van még, állok elébe...

    mentos

    ''I love it when a plan comes together,''

Új hozzászólás Aktív témák