Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZsZso

    Közösségépítő

    Srácok, nem arról van itt szó, hogy jogilag ugyan minden rendben ezzel a dologgal, morálisan viszont aggályos tud lenni egy bizonyos szempontból?

    Ahogy echterion mondta, mindenkinek igaza van valamilyen szinten, bár az érzelmi vonalak néha picit szélsőséges kilengéseket mutatnak, amik olyannyira túlzóak ("átverés"), hogy nyugodtan rá lehet aggatni az igazság elferdítése címkét is. Hiszen a Humble nem ver át senkit, ha így tenne, nem is működhetne valószínűleg. Azonban ...

    A Humble Choice valószínűleg pusztán azért előfizetéses, hogy aki egyszer benevezett rá (feltéve, hogy nem giftben vette, mert az nem jár előfizetéssel!) az alapból minden hónapban vásárló legyen, ne csak potenciális vásárló. Így ha valaki elfeledkezik róla, akkor is jön be a zsé.
    Arra épít, hogy az ember szétszórt és ezt kihasználja. Jogilag megteheti, ahogy a többiek írták, a usert erről tájékoztatják is, hát igazuk is van teljesen - nincs átverés.

    Viszont, ha ezt az előző aspektusból vizsgálod és valaki azt mondja neked, hogy ezzel abszolút semmi probléma, akkor vakarod a fejed, hogy tényleg nincs azzal semmi gond, hogy az emberek hibáira építve szednek ki belőlük több pénzt?! Sokunk már fel van vértezve az ehhez hasonló "támadások" ellen, így egy ilyen szintű behatásra csak legyintünk. A picit (még?) érzékenyebb (vagy talán naívabb) társaink pedig nem értik hogyan lehet ezt ennyire félválról venni. És tessék ... ott az igazság mindenkinél. :K

    Szerintem a Fanaticalos mystery csomag mindennek a legalja a legális játékpiacon. Ehhez képest a Choice -os előfizetéses rendszert már rötyögve fogadja be a gyomrom (még a Classic-os csűrés-csavarással is).

    Más téma:
    Arra nagyon kíváncsi vagyok viszont, hogy a Choice Classic -kal mi lesz. Annyira kevesen veszik majd a prémiumot $20 -ért, hogy visszaáll az Classic default tiernek, vagy annyira jól megy majd a prémium, hogy kiveszik a classicot. Abban 85%-ig biztos vagyok, hogy a mostani helyzet csak átmeneti.

    [ Szerkesztve ]

    armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::

Új hozzászólás Aktív témák