Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • scout pro

    csendes tag

    válasz Csavarnyuzo #3243 üzenetére

    Azért írok, hogy mindenki okuljon belőle:

    HP ügyfélszolgálat: a frissen vett nyomtatót is csak felújított használtra cserélik (3-4 hónapos), elvileg azt is csak 30 nap után, de ha nagyon kérik akkor ilyen esetben is.

    Az eladó korrekt volt, elküldte az új nyomtatót, a másikat pedig a futár elvitte.

    Sajnos ez sem működik jól: sokadszori tisztatás után is csíkokban hiányzik valamelyik szín (sárga, vagy fekete), és el is keni már a festéket.
    Van továbbá egy olyan hang is néha mintha dörzsölné a papírt.
    Rendkívül zajos, a papírt alig veszi fel.

    Bár nem írtam hibának, de van egy idegesítő folyamatos hangjelzés (leírásban nem szerepelt), nem tudom melyik HP terméknél van még, ezt is jeleztem a HP ügyfélszolgálatnak, mondták hogy energiatakarékosságra hívják fel így a figyelmet. Mondtam, hogy ez szuper mert a HP külön kérte az egyik leírásban hogy ne sűrűn legyen ki-bekapcsolva a készülék.

    Az új nyomtatónál még az is külön csapás volt, hogy a telepített nyomtatóvezérlő nem kéri/nem engedi az új termék regisztrálását a programból. A HP weblapján persze ezt a típust nem lehetett regisztrálni, csak ink tank 315 és 515-öt.
    Volt egy 2 éves kiterjesztett jótállásos kupon, mert ugye alapból 1 év jótállás van a termékre, ezt is csak a hpshop weblapról lehetett regisztrálni (a tippet a HP Üfsz. adta).

    az Epsonos topikban írták hogy egyre rosszabbak az Epson nyomtatók, a HP-re sem tudok jót mondani... egy 14 éves HP PSC 1510-et szerettem volna leváltani... Nem tudom van-e egyáltalán olyan amit megéri megvenni... (brother?)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák