Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Golyobis

    aktív tag

    Heló.

    Szerettem volna jogsit de már évek óta nem kaphatok valamiért. PÁV vizsgálaton nem engednek át pszichológiai tesztekre hivatkozva miszerint én elvileg nem vagyok képes a szabályok betartására.
    Ez helyén való lenne, ha a valóságban is így lenne.
    Átnézettem a papírjaimat jónéhány szakorvossal, és ők is furcsállták az esetet.
    Magát a PÁV hivatalt is felkerestem magyarázatért, ahol azt mondták hogy, sokat szépítettem a valóságon a tesztekben (túl jó eredményt adtam), ebből arra következtettek, hogy sokat hazudok, és ezért nem volt értékelhető a tesztjeim jó része.

    Már két éve zajlik ez az ügy, és úgy látszik hogy nem számít hogy a valóságban mit csinálok, hogy élek. Bármit tehetek hogy bizonyítsam az ellenkezőjét, akkor is csak a tesztek számítanak, és valamiért az én esetemben mindig az jön ki hogy: "alkalmazkodási nehézségeim" vannak.

    Most úgy néz ki a dolog, hogy egy igazságügyi orvosszakértőtől próbálok véleményt kérni, és bírósági úton fellebbezni, ő azt mondta hogy az ő véleménye megállja a helyét a bíróságon is, de nem tudom hogy egy egyszerű szakember hogy tudná felülírni a hivatal vizsgálatát, amit egy külön erre specializálódott csapat állított ki.

    Mit lehet ilyenkor tenni? Volt már valakinek hasonló ügye? Esetleg tudtok ajánlani valakit?

Új hozzászólás Aktív témák