Hirdetés

Aktív témák

  • TeeJay

    félisten

    válasz 04ahgy #14579 üzenetére

    tévedsz
    a minőségi NiMH akkut úgy hívják hogy Sanyo Eneloop!
    de még ha lenne 6-6 ilyen akkum se szórakoznék vele mert macerás polaritáshelyesen berakosgatni, jóval nehezebb mint két utángyártott és azokat meg csak bepöccintem és 1600-1700képet vígan tolok vele míg lemerülne, közben pedig ha az egyik már elfogyott szintén 2 kattintás és bent van a harmadik original Nikon akkum amiben szintén van még 800-900képre elég nafta. ezt NiMH akkuval az életben nem csinálod meg, ráadásul az egyáltalán nem tud pontos visszajelzést adni az állapotáról így sosem tudhatod hogy 2 fotó után megáll-e a gép vagy még mennyit tudsz gyorsan kattintani vele...
    ja és ezt Eneloop esetén írom ami köztudottan az egyik legtutibb NiMH akku, nagyon alacsony önkisüléssel és nagyon kedvező belső ellenállási mutatókkal (szinte alig van neki)

    akárhogy mondod nem fog tudni labdába rúgni a NiMH bohóckodás a két utángyártott lítium akksival szemben! ezt a kettőt meg nevetségesen olcsón hozzácsapták a markolathoz szóval totál megérte. engem az nem zavar hogy 1hónap alatt lemerül a vázban míg a gyári csak pár %-ot veszít kapacitásából, mert ha tudom hogy megyek fotózni előtte feltöltöm és kajak ugyanannyit lehet vele kb. fotózni mint az eredetivel.
    ja és a töltési idő sem annyi mint a NiMH akkuknál, csak rávágom és 2-2,5óra múlva kész is :R

    Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/

Aktív témák