Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • canniball

    nagyúr

    válasz canniball #13385 üzenetére

    Akkor a hosszú mese. Történt egyszer egy messzi-messzi galaxisban, hogy kb. tíz éve kaptam egy gépet ami így állt össze: Matsonic MS9147C mobo, 1.7GHz Celeron proci, 256MB SDRAM, Geforce MX440 videokártya, 30GB HDD, CD-író, Mercury ház+táp.
    Egy darabig elvoltam vele, de idővel úgy gondoltam hogy kéne kicsit gyorsítani rajt így kapott DDR1 RAM-ot. Mivel ezt is kevésnek találtam össze lett rakva egy új gép amibe átkerült a memória, a régi gép szét lett szedve, csak a lap maradt a házban és így félre lett rakva.
    Egyszer próbáltam összerakni de nem működött így ismét félreraktam.
    Az SDRAM-ot bővítés címén próbáltam berakni éccsanyám HP gépébe, de nem szerette - később megtudtam hogy a gyári gépek finnyásak így visszahoztam a modult talán mégis jó, majd kiderül alapon.
    Minap megnéztük a Vasököl című filmet, aminek hatására :D másnap régi gép nem vén gép! felkiáltással kikaptam a szekrényből, beleraktam a(z eredeti) procit, memóriát és videokártyát (HDD, ODD nyista, anélkül is kiderül mit mutat), az útmatató szerint a jumpert zártam és a jumper-sort nyitottam. Bekapcs: három hosszú pitty. Lehet mégis megadta magát az az SDRAM...jumper nyit, jumper-sor zár, DDR1 belenyom, bekapcs: három hosszú pitty.
    És ekkor írtam ide...

    [ Szerkesztve ]

    https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

Új hozzászólás Aktív témák