Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Trumpek

    tag

    Sziasztok!

    Adott egy gép:

    ASRock FX990 Extreme 3
    FX-8150
    PowerColor HD7870
    Geil Evo Corsa 2133mhz 2x4gb
    Samsung 840 EVO ssd
    Chieftec Smart 600w

    A problémám pedig az, hogy frissen fölraktam a win8.1-et, a driverek telepítése közben(lan, ccc stb..szóval szinte alap driverek) egyszerűen restart közben a win logo után fekete képernyő és se kép se hang. Ha folyamatosan nyomkodom, hol hosszabban hol rövidebben a power gombot a házon, akkor előjön, hogy üdvözöljük. Olyan, mintha akkor térne magához.Van mikor hosszabb leállás után vagy egyből bejön a kép, vagy pedig megint fekete és kis idő múltán power gomb nyomkodás nélkül bejön az egész. Windows 7-nél is ez a gond.

    Én alaplapra gyanakszok, mivel ha a biosban járok, akkor a processzor hőmérséklete 5 másodpercenként 0.5fokkal növekszik. Az alaplapi mikrofon nem is működik.

    Játék közben is tesztelve volt a konfig, semmi fagyás, semmi kékhalál, egyedül mikor böngészek és pl megy egy letöltés meg egy telepítés akkor a böngésző olyan jelenséget csinál, mikor nincs net, töltené az oldalt, mindenre reagál, meg a mellékprogramok is, de aztán lefagy az egész gép, a kép is beáll, aztán megint megy az egsz rá 3 másodpercre.

    Szerintetek mivel lehet a gond? Előre is köszönöm a válaszokat, ha van valami amit nem értetek akkor kérdezzetek. :R

Új hozzászólás Aktív témák