Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bwoay

    nagyúr

    válasz woros #13762 üzenetére

    azzal a geppel csupan egyetlen probléma van: az ember a hirdetes felrakasa ota konkretan be sem jelentkezett. a 2DS XL arai mellett szerintem total irrealis dolog 200-300 EUR/GBP egy ebayes, nem garis 3DS XL-ert, hiaba uj es bontatlan. novemberben 32-33-ert mentek a 2DS XL-ek a itthoni konzolboltokban, 2 ev garanciaval, ennek a duplajat meg triplajat mi indokolja egy nagyobb es nehezebb konzolnal? a userek ketharmada altal sosem hasznalt 3D? ja es allitolag (!) a 2DS TN panelje jobb kepet produkal, mint a szinten TN-es 3DS XL-ek, pont a 3D-hez szukseges plusz reteg hianya miatt.
    amugy szerintem 2DS-bol a Minecraft Creeper edition hatarozottan jol sikerult, meg az Animal Crossing new leaf is tetszik. magamnak vegul az altalam ismert legvisszafogottabb verziot, a feher/levendula szinu Tomodachi life bundle-t vettem, jatekkal egyutt 42-ert.

    PHM:
    jaj bocs, csak utolag lattam, amit irtal. lattam a kommenteket a hirdetes alatt, gondolkodtam is rajta, hogy jelezzem: konkretan a hirdetes feladasa napjan probaltam felvenni vele a kapcsolatot, de azota be sem lepett.

    [ Szerkesztve ]

    [ don't... don't believe... don't believe the hype ]

Új hozzászólás Aktív témák