Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    Sziasztok.

    Olyan problémám lenne, hogy nem tudok bejelentkezni a My Eset fiókomba, mivel visszaállították (reset-elték) a jelszavamat. De amikor rákattintok az "Elfelejtett jelszó" lehetőségre, majd beírom az email-címemet, valamiért nem küldi el a jelszó megváltoztatását lehetővé tévő emailt. Az oldalon (my.eset.com) azt írja, hogy elküldte az email-t, viszont sehol sem kapom meg, pedig mindent megnéztem már.

    Most raktam újra a rendszert, ezért ismét be kellene aktiválnom az Internet Security-t, amihez 2020.06. hónapban vettünk közösen egy 5 gépre szóló két éves licencet, ami 2022.06. hónapig él. Azaz még a fele hátravan. Hozzá van rendelve a My Eset fiókomhoz, de oda a fent említett probléma miatt nem tudok belépni, és licenckulccsal sem engedi aktiválni, mivel új gépnek érzékeli, és ugyebár már mind az 5 aktiválási lehetőség elfogyott.

    Tudnátok ebben segíteni, hogy mit lehet csinálni ilyenkor? Valahogy be kellene jelentkeznem a My Eset fiókomba, annyi lenne az egész, de mivel megváltoztatták a jelszavamat (állítólag volt valami feltört fiókból nyert adatokkal való belépési próbálkozás több esetben is), ezért most nem tudok belépni a régi jelszavammal, és amikor újat akarok kérni, nem kapom meg az emailt, amivel ezt meg tudnám oldani.

    Kipróbáltam a Google-fiókom email-címével is kíváncsiságból, de ugyanaz volt, illetve a Windows Live email-címemre sem kaptam semmit, akárhogy próbáltam többször is elküldetni velük a levelet.

    Szerintetek mi a hiba? Minden más email-t megkapok, jönnek rendesen, ahogy eddig is, azaz nem beállítási gond van. A levélszemét között is néztem, ott sincs semmi. Ötlet???

    Előre is köszi a segítséget. :R

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák