Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #79622400

    törölt tag

    Sziasztok,
    adott egy Packard Bell EASYNOTE TV44-HC-845HG gép. Annyi plusz van a dologban, hogy volt processzor csere i7-re + 4 GB ram. Minimális követelményeknek megfelelek. A gép ki van takarítva, újra van pasztázva. Elindítok rajta egy GTA-t vagy bármilyen játékot, beállítások levéve, nagyjából 3 percig tökéletes szaggatás mentes élvezetes, majd ezt követően mikor már a hőmérsékletek felszöknek az egekbe 90 fokra, megy a venti úgy 70%on, a játék megáll, jobb esetben "csak" beszaggat és mikor újra jó a hőmérséklet megy tovább, néhány másodpercig ( ekkor újra csendes a venti), majd újra kezdődik az egész felhevülés hűtés folyamat.

    Egyből Speed fan-ra gondoltam, hogy program elindítás előtt egyből feltolom a ventiket, de sajnos semmivel sem sikerül a ventihez hozzáférnem. Valakinek valami ötlet?

    +1 bónusz kérdés: a takarítás pasztázás után kb 1,5 hónappal a felmelegedés sokkal gyorsabban néhány másodperc alatt megtörténik. Ekkor szétszedem a gépet, por nem igen van benne.. újra pasztázok és újra később melegszik. Paszta minősége lehet nem megfelelő?

    Köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák