Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sidorovich

    senior tag

    válasz canadaa #7722 üzenetére

    Néhány nap tesztelgetés után én is így látom.
    Berendeltem egy Inno3D RTX 4070 X3-at. Az X2 nem cicergett, hátha ez se fog, de a 3 ventis változattal remélhetőleg melegedni se fog annyira, mint az X2.
    Az Asus ProArt még itt van, de ha minden oké az Inno3D-vel, akkor az marad ez pedig visszamegy.

    Szerencsére Alza-nál baromi gördülékenynek tűnik az elállás, hétvégén is nyitva vannak így csak odavittem szombaton az első kártyát, 2 órán belül elbírálták az elállást és hétfő reggelre már vissza is kaptam a pénz.

    Asus CW-re sokkal több találat és thread van, mint a többi márkánál, de statisztikailag nem tudom igazolni. Érdekes elméleteket olvastam, miszerint pont a jobb minőségű komponensek miatt ciceregnek jobban a felsőbb kategóriásba sorolt Asus típusok, és a belépő modelleknél ritkábban fordul ez elő. Forrás:
    "Many points out that the excessive coil whine on these cards is caused by a part called the inductor. Between the release of the 40 series and June 2023, ASUS was using the higher-end "70A" inductors that perform better but can potentially make horrible coil whines that lower-end "50A" or "55A" inductors don't. At the same time, the Gigabyte Gaming OC cheap out and uses lower-end inductors, but this turns out to be in their favor as they have very few complaints about coil whine."

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák