Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zka67

    őstag

    válasz Shrike7973 #9153 üzenetére

    Szia, mondjuk nem olcsó a HP-hez a patron, mert egybe van a fej és a tintatartály, viszont ennek az az előnye, hogy amikor patront cserélsz, azzal nagyjából fel is újítottad a nyomtatódat.

    Az epson, amit linkeltél, gyorsabban nyomtat és van benne WiFi. Viszont ez epsonok hírhedtek arról, hogy minden ki- és bekapcsoláskor zabálják a tintát, szemben a HP-vel. Továbbá ha nem nyomtatsz velük rendszeresen (értsd ez alatt a napi szintet), akkor hajlamosak beleszárítani a tintát a fejbe, amit szintén csak jó sok tinta felhasználásával tudsz eltávolítani. Neked, havi 80 oldal kinyomtatásához semmiképpen nem ajánlatos epsont venned. Ha főként csak feketében nyomtatsz, akkor pláne felejtsd el a négytintás nyomtatókat. Lehet, hogy ránézésre olcsóbbnak tűnik hozzájuk a tinta, de a valóságban jóval drágább lesz neked a nyomtatás. Az ilyen nyomtatók, ahogy te is írtad, nem nyomtatnak, ha bármelyik patront üresnek érzékelik. Viszont ha csak a feketét használod, ezek a nyomtatók a színes patronokból is pocsékolják a tintát, ami ahhoz vezet, hogy anélkül, hogy egyetlen pötty színest is nyomtattál volna, előbb-utóbb veheted bele a színes partonokat is.

    A havi 80 oldalt negyed óra alatt a HP is ki tudja nyomtatni, az epson meg 5 perc alatt. Szerintem ez nem számottevő a te esetedben.

    Ha WiFi kell, akkor a HP DeskJet 3050A-t válaszd, ez valamennyivel gyorsabb is, mint a 1050A, de közel a duplájába kerül. U.a. a patron kell bele.

Új hozzászólás Aktív témák