Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz renatto #35949 üzenetére

    Feltettem, de ránézésre semmit nem változott a G-Sync azon túl, hogy az nVidia driver felismeri, mint Compatible (de eddig is be tudtam kapcsolni kézzel, már a 03.xx.xx firmware-el is, amivel a dobozban várt a TV, bár azzal még időnként feketébe villódzott át néha a kép játék közben). Ugyan úgy van egy kis fényerő ingadozás a frametime tüskéknél (mint az előző v04-el), bár ezt inkább csak a töltőképernyőkön lehet kiszúrni (ahol le van terhelve a CPU, és attól ingázik, illetve többnyire statikus a kép), és egy játékban véltem még látni (nem voltam benne biztos, hogy ez az, vagy G-Sync nélkül is változna a kép a játékvilág fényforrásaival, mert ritka és pici villódzás volt csak), mikor ki volt merevítve a kép (The Outer Worlsd, a terminálok olvasgatása közben). Normál játék közben sohasem csíptem még nyomon (akkor sem, ha direkt kerestem, vagy kvázi szándékosan idéztem elő frametime ingadozást).

    (#35982) renatto - A lényeg, hogy majdnem mindegy, melyik képmódból indulsz, a gyárilag "helyesekben" (pl. Színház) is be tudsz kapcsolni szinte minden "képjavítót", amit kínál a TV, ugyanakkor a gyárilag "fűszeresek" közt van, hogy pár dolgot fixen lezárol, és egyszerűen nem tudod állítani. Így nem látom értelmét az utóbbiak használatának (minek erőltetsz magadra valamit, ha más módban te dönthetsz róla, hogy hova rakod, legyen bármi is a kívánságod...)

    Az AI-ról fogalmam sincs, mit csinál, szerintem senki nem tudja az LG-n kívül (Vincent is tanácstalan volt, ahogy belehallgattam egy videójába, ahogy kapcsolgattam, HDMI-n nem láttam változást). A max fényes cucc pedig a W alpixel max fényerejét szabályozza. A Max beállítással gyakorlatilag olyan módba vált SDR-hoz is a kijelzőpanel, mint HDR képmódban lenne (csak idén már van több lépcső is ehhez, nem csak On/Off a szervizmenüben).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák