Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mezis

    nagyúr

    válasz Dj Dekko! #4293 üzenetére

    Üdv.!
    Nekem T-Online ADSL-el volt hasonló problémám. A hiba behatárolásánál addig jutottam, hogy amikor megszakadt a NET, a modemen a Link LED világított és a kapcsolat helyrehozatalához elegendő volt a modemből kihúzni pár másodpercre a telefonzsinórt.
    Mindezt két különböző modemmel ugyanúgy.
    Hetenként váltogattam a modemet, táblázatba véstem a szakadásokat, IP címeket, időpontokat. (Mellékinformáció nyertem még a 3 GByte-os korlátom miatt lekérdezhető -illetve az utóbbi időben hétvégeken már csak elmaradással lekérdezhető- NET forgalom.)
    Véleményem szerint az előfizetőkhöz számának növekedésével nem tartott lépést a hw-sw fejlesztés.
    Újabban az Externettől kapom az internetet, javult a helyzet, voltak szakadozások, da a kapcsolatot a routerem újraépíttette a modemmel - általában.
    Ma meg a régi szép időkre emlékeztet a kapcsolat: reggel óta nem volt szakadás. (Két évvel ezelőtt akár hetekig folyamatosan volt internetkapcsolat, illetve észrevehető szakadás nem volt.)

    kezdjük használni a netet... gondol egyet... elszál... (modem minden jó vílágít az összes ... stb... tökjó) lereseteljük a rutert vissza jön a net... ezt csinálta kb 2 hónapig ruter csere... ugyan az... a probléma... modemra fogtuk... beszoltunk, kicserélték... most teszteltem és közvetlenül egy gépre dugom a netet... (lan kábelen keresztül...) megy a net.. .gondol egyet... * kiírja a vista hogy ... * korlátozott vagy nem elérhető a kapcsolat... oks vissza jön magától... és ezt csinálja mindig... probáltuk háb-al mindennel ... tanácstalanok vagyunk... ötleteket kérek... amikor töltünk le netröl... az sem érdekli valamikor jön max sávszélességgel elszál reset megint ruter modem, és vissza jön... ha nem töltünk ugyan úgy ... vettünk másik kábelt.

    [ Szerkesztve ]

    mezis

Új hozzászólás Aktív témák