Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz snyper990 #60027 üzenetére

    Szia!

    köszi a választ.

    1. Az egyes pontot, azt tudom, nem is volt kérdés.
    2. ez a kérdés. Nehezen akarom elhinni, hogy nem lehet megcsinálni normálisan. Ha megy, de akad, biztosan van rá mód, hogy ne akadjon, csak ezt még nem találtam meg. Sajnos olyan a kialakítás most, hogy nem tudom direktbe rádugni. A switch viszont jó ötlet, ez nem jutott eszembe! :R
    3. a reset az jó ötlet, de ez nem oldja meg a dolgot, azért nem keveset nyomoztam, anno, hogyan tudom beállítani a Nast. Ha csak resetelem nem fog menni, de sajna még nem találom a megoldást, hogy az Asus routeren és a Sagemcom-on is átmenjen. Itt biztosan az átjárókkal és a portokkal kell játszani, de ez nem lesz egyszerű, de nyomozom. Az is lehet, hogy így nem fog menni persze, de azért keresem.

    Viszont, egyik fórumtársnak volt egy jó ötlete: IGMP verziót 3-asról 2 esre állítottam és most azóta sokkal jobb amúgy, de még így sem tökéletes.

    Szóval hidd el nézegettem, de igazából ez a switch ami jó ötlet, más érdemi segítséget nem kaptam (persze köszönet minden hsz-ért :R ), de ami tanács jött, az már be volt állítva. Amit kaptam tippet, hogy legyen ap módba a router, azt meg nem szeretném, ezért kutatom a megoldást tovább (most a switchre fókuszálok. itt van ajánlásod? Asus routerem mellé?)

Új hozzászólás Aktív témák