Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Marci112233

    őstag

    Üdvözletem!

    Adott az egyik hálózatunk ami a másik portára vezet. Több AP segítségével értem ezt el és működik is, mindaddig míg nem jön legalább egy pillanatnyi áramszünet. Ekkor minden újraindul szépen, kivéve a sor elején lévő 801ND V5 nem. Röviden ilyenkor eltűnik a hálózatból, és el sem érem sehogyan sem, csak ha resetet nyomok és újra beállítom. Kliensbe van téve tehát wifin fogja a jelet és kábelen tolja tovább. Ezzel semmi probléma 90mbps fölött tud így és az nekem elegendő oda ahova megy a net. Viszont szinte minden hónapban van ilyen 1-5 másodperces áramkimaradás, és macera mindig újra belőni, főleg hogy sokszor hiába adok meg minden adatot, a szemétláda valamiért nem továbbítja továbbra sem a netet, majd többszöri próbálkozás után már igen, és utána a következő áramkimaradásig stabilan megy.

    na most ki mit javasol? FW nincs rá újabb, azt már néztem. Tegyek mellé egy olcsóbb szünetmentest vagy cseréljem a kis AP-t másikra? Ha másik AP arra ki mit javasol ami nem felejti el beállításait ha netán kap egy áramszünetet és újraindul? (Az utána lévő kettő TP-Link CPE610 és az annak végén lévő TP-Link 542G sose felejti el beállításait, mert azok ugyanúgy mennek tovább mint előtte egy áramszünet esetén.)

    Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Hydro G 650W

Új hozzászólás Aktív témák