Hirdetés

  • Érkezik a Crucial LPCAMM2 memóriamodulja

    ph Az új szabványra épülő opció 32 és 64 GB-os verziója árat is kapott már.

  • TopSpin 2K25 teszt

    gp Djokovic nélkül ugyan, de bő évtizedes kihagyást követően visszatért a TopSpin-széria – itt van minden Grand Slam, de vajon a játéknak mekkora esélye van a világelsői címre?

  • Elvörösödik az Xperia 1 VI

    ma Újabb kiszivárgott képek, pontosított specifikációk a japán csúcstelefon kapcsán.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    Hali!

    Egyszerre több dologra is keresem a választ, szóval kezdem szépen, sorban:
    1: Itthon nem tudok torrentezni, mert valahogy blokkolva van. Legújabb Bitcometet tettem fel, de bal alsó sarokban irja, hogy "Blokkolva: <ip>".

    2: Első problémám kapcsán beléptem volna a router beállításokba, Nanostation5 a router vagy vevő vagy mi a hóhér. Utána google-ztam, hogy mi a jelszó, az UBNT-t nem fogadja el se kis/nagybetüs formában sem. Gondolom van rá mód, hogy resetáljam a jelszót, ehhez kellene help. VAGY Mivel valaki megváltoztatta a jelszót, ezen a gépemen már használta is a jelszót a routerbe belépéshez, az lenne a legjobb, ha valahogy ki lehetne olvasni a már begépelt, uj jelszót a gépről.

    Sztem az első problémát nem tudjuk megoldani amíg be nem lépek ebbe a nyavalyás nanostationba. Amíg várom itt a segítséget, google-zgatok, hátha találok vmi okosat.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák