Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • joysefke

    veterán

    LOGOUT blog

    Sziasztok!

    Észrevettem a topicot, gondoltam beleírok, mivel nekem is vannak releváns tapasztalataim.:

    Használtam már:
    Gilette Excellt, Mach 3-t, eldobható vackokat, Braun 5414 (ezt évekig használtam)-et.
    Philips típusú elektromos borotvákat még nem volt alkalmam próbálni.
    Erős kemény borostám van és gyorsan nő.

    Mivel körkésest még nem próbáltam, ezért a hagyományos, szitás rendszerű Braun vásárlásához szeretnék gyakorlati tanácsot adni.:

    Nagyon sokféle Braun borotvát árulnak sokféle funkcióval és nagyon különböző árakon,
    tizenezertől az ötvenezres kategóriáig.

    Az én szubjektív meglátásaim.:
    -A borotva egy használati eszköz, egy igásló, minden nap, vagy minden másnap fogod használni, jól és megbízhatóan kell működjön.

    -Hagyd a fölösleges funkciókat és csicsát, olyan borotvát vegyél, amilyet használni tudsz, a kinézet nem számít. Ez nem divateszköz.

    -Ne úgy válasz két borotva között, hogy az egyik borotva csak kicsit kerül többe, de tud valamilyen menő funkciót (pl.: digitális töltéskijelzés) amit persze nem fogsz használni, és emiatt kiadod azt a kicsit több pénzt. Csak azokat a funkciókat fizesd meg amit használsz, amit TÉNYLEG használsz.
    Minden egyes fölös funkció csak plussz kockázat, hogy elöbb tönkremegy a borotvád, ha tönkrement a borotvád, akkor a szakszervíz NAGYON DRÁGA. Ha az aksi ment tönkre, akkor az gazdasági totálkár.

    -Ami mindenképpen kell:
    -legyen hosszúszőrnyíró a szita közepén
    -legyen pajesznyíró
    -nem árt, ha a fej billen előre hátra

    A többi az én véleményem szerint csak mese.

    Szinte alig van aksi nélkül Braun borotva. Az enyém is aksis volt. Nos ha aksisat veszel, akkor készülj fel rá, hogy az aksi élettartama fogja meghatározni, hogy mikor kukázod a borotvát. Nagyon drága benne aksit cserélni, illetve ha tönkre megy az aksi, akkor néhány modell már hálózatrol sem üzemel.

    -Ne feledjátek, ez csak egy fogyasztási cikk, amely a következő pár évben működni fog, utánna tönkremegy és meg kell venned a következőt. Nem biztos, hogy a legdrágább a legjobb...

    Reméle tudtam hasznos tanácsokkal szolgálni.
    J.

Új hozzászólás Aktív témák