Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Breki

    veterán

    válasz mike1334 #13024 üzenetére

    Medinatural Teafa Arctej

    Ez igazából tisztító arctej, de annyira jó, hogy sokan használják lemosás nélkül köztük én is, sokszor borotválkozás után is mert remekül nyugtatja a bőrt.

    [link]

    Az MSM az egyik legtutibb bőrrumalgasító, bőrszépítő anyag. Aki szedett már valamilyen porc-, ízületvitamint, az tudja, miről beszélek.

    Egyes kutatások azt mutatják, hogy az MSM és a szilíciumszármazékot tartalmazó helyileg alkalmazott krém alkalmazása csökkentheti a rosaceat (az orr hajszálértágulatával, fokozott faggyútermeléssel járó bőrgyulladás), a bőr elszíneződését, allergiát vagy lassú sebgyógyulást eredményező gyulladást. Az MSM segíthet csökkenteni a bőrpírt, megkönnyíti a rosacea-tünetek kezelését.

    Bár egyelőre kevés tanulmányban bizonyították, de az emberek MSM-et is használnak, hogy fiatalos legyen megjelenésük, mivel úgy tűnik, segít megelőzni a ráncokat, a hegképződést és a sötét foltokat. Hogy lehetséges ez? Az MSM szükséges a kollagén termeléséhez, és a kollagén segít megakadályozni, hogy a bőr nyirkos, ráncos, repedezett és száraz legyen.

    Az MSM segítségével értékes kollagént és keratint tárolhatunk, mivel a kén szükséges ezen “fiatalos” vegyületek előállításához. Még több eredményt tapasztalhat az MSM bőrön való alkalmazásával, ha kombinálja más antioxidánsokkal, beleértve a C vitamint, az E-vitamint és az A-vitamint, amelyek mindegyike új, egészséges bőrsejteket hoz létre.

    amit én rendszeresen használok.

    MSM liposzómás krém az Iherbről

    [link]

    Body Shop borotválkozás utáni krémek.
    [link]

    Ezeket a boltban általában ki lehet próbálni!

    Proraso borotválkozás előtti és utáni krém (mentol) (100 ml)
    [link]

    Erről már írtam korábban először borotválkozás előttre vettem, általában nagyobb kiszerelésben vásárolom, de annyira bevált, hogy sokszor utána is használom.

    Nem véletlen használja szinte mindegyik barber Shop!
    [link]

    Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

Új hozzászólás Aktív témák