Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Breki

    veterán

    Holika Holika aloe Vera gél meg kimaradt!



    Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel

    Az aloe vera igazi csodaszer, gyógyító hatása régről ismert. Amellett, hogy hidratálja bőrödet az apróbb sérülések gyógyulását is segíti: epilálás, borotválás után csökkenti a bőrirritációt, égés, napégés kezelésére, a fájdalom enyhítésére is kiváló. Használhatod hidratálóként, sminkalapként, a hajadra hajvégápolóként, de a fáradt szemeket is kiválóan hűsíti. A könnyű gél formula könnyen beszívódik, nem hagy ragacsos érzetet, illata friss és tiszta. Nagyon kiadós, így sokáig elegendő, bár mi azt vettük észre, hogy gyorsan fogy, mert valahogy mindig ehhez a gélhez nyúlunk, ha bármilyen irritáció vagy sérülés éri a bőrünket.
    Mit tartalmaz a Holika Holika Aloe gél?
    A Holika Holika aloe vera gél 99%-os aloe vera kivonatot és lótusz, bambusz, uborka, dinnye, káposztalevél és ázsiai gázló összetevőket tartalmaz, nincs benne parabén, ásványi olaj, szinező anyag sem. Minden bőrtípusra, arcra, hajra, testre és az egész családnak tiszta szívből ajánljuk, a dizájn díjat is elnyert praktikus csomagolás garantáltan a fürdőszobád dísze lesz!

    [link]

    Én speciel aloe vera növényt termesztek is akár az is használható ablakban egy cserépben és ha szükséges, csak le kell törni a leveleit persze az gél formában sokkal egyszerűbb és praktikusabb

    Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

Új hozzászólás Aktív témák