Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szasanyi

    félisten

    válasz RunnyJuggler #38266 üzenetére

    Nem tudom neked milyen szemed van, de nekem nagyon nem mind1, hogy 720p fölött van-e, sőt még az sem mennyivel! Már csak azért sem, mivel az LCD kijelzők képminősége natív felbontásban a legszebb, minden mást fel kell konvertálnia (már ha tudja, de ha tudja is az akkor is minőségvesztéssel jár).
    PS3 grafikailag már elavult ezért érett meg nálam a cserére (vizuális típus vagyok) , és ha a PS4 hozná azt a grafikai színvonalat mint egy felső - középkategóriás gamer PC akkor jó lenne a PS3 és a PC helyett egyaránt. Mivel egy jó VGA 90k+ plusz, így azt nem vennék tehát játékra nem használnám a PC-t. A másik dolog a 30FPS ami még (játéktól függően) gázos lehet, mert PS3 játéknál is volt, hogy úgy éreztem lassú a játék az alacsony framerate miatt.

    krx21: köszi!

    sMblz: mivel PS3 konzolom 2007 óta van, így ezeket a sajátosságokat /előnyöket ismerem. :) Viszont nálad is van némi értelmezésbeli probléma: naná, hogy nem néz ki sz@rul egy 1080p-s játék 720p-ben egy HD Ready TV-n. A lényeg pont az ellenkezője, amikor viszont rosszul de mindenképpen rosszabbul néz ki: ha 720-p játékot teszel 1080p-s kijelzőre! Nem mind1 ám, éppen ezért bizony, hogy mérvadó. ;) Nem is véletlenül, és persze nem véletlenül a NextGen hw-en.

    [ Szerkesztve ]

    Nyugati az ország, de keletre tart. Már megint... Nálunk visszafelé jár az óra?

Új hozzászólás Aktív témák