Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz szasanyi #38405 üzenetére

    Szia,

    Én is hasonló cipőben járok, ha jól emlékszem még Tőled vettem a vgam :) de a tényeket nézve én is várakozó állásponton vagyok és maradok is. Én nem tudok olyan címet mondani ami nagyon hiányzik, amik vannak exkluzívok azok még nem az igazi minőségi sony címek a véleményem alapján. Én megvárom hogy ennél azért több játék legyen elérhető a gépre, ami biztosan bekövetkezik a nagy számú konzoleladások által.

    Grafikailag nekem semmi bizalmam nincs már hogy radikálisat fognak mutatni ezek a konzolok, igazából semmi bizonyíték nagyon sok éve arra vonatkozóan hogy ez az AMD felépítés a gyakorlatban kihasználható lenne. Írom ezt úgy hogy a következő vga-m lehet AMD lesz és csak azért mert most nvidiam van, általában váltogatom...kb ugyanazt tudják így is úgy is azonos kategóriában már vagy egy évtizede.

    A hasonlítást viszont tényleg felesleges ebben a fórumban megejteni. Szerintem hosszú távon egy konzol drágább mint egy pc, ha nem foglalkozik valaki használt játékokkal. Illetve egy játéknál olyan 4k differencia van alsó hangon, tehát attól függ ki mennyit játszik, olyan 5-6 játék azért nálam megvan, tehát mondjuk hogy évi +20k +a ps live ára a többletköltség, ez bárhogy nézem nem kevés, ahogy telik az idő úgy fizeted vissza az olcsó hardware árát. Akinek nem gond és van ideje csere-berélni annak nagy móka a konzol igazából, ebben a generációban ez különösen így van.

Új hozzászólás Aktív témák