Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz DM-Fan #20218 üzenetére

    Emlékszel, hogy beszélgettünk arról, hogy az IPTV helyett mit használjak? Ajánlottad a T-Home Sat tévét, szerinted az sokkal jobb minőség. Biztos vagy benne? Természetesen más véleménye is érdekelne, ugyanis sokat bukok, hogyha váltok, és ha nem lesz jobb, akkor nagyon megverem az asszonyt!

    Szóval jövő decemberig van hűségem az IPTV-re, a kötbér nem vészes, 13 rugó lenne ha felmondanám, amit bevállalnék, ha biztos lennék abban, hogy tényleg jobb minőséget kapok. A havidíj tripla kedvezménnyel egy ezressel lenne több, mint az IPTV, ezt is vállalnám, ha biztosan tudnám...

    Szóval mennyire helyfüggő ez a szolgáltatás? Értem én hogy műhód meg elvileg mindenhol egyformának kéne lennie, de itt, univerzumunk taccsvonalánál is tutira jó lesz? (Eger környéke, dombok között.) Szolgáltatót szerintem felesleges ez ügyben kérdezni, biztosan azt mondják, hogy igen. Hogy lehet ezt megtudni? Jópár éve, az IPTV előtt volt nekem UPC Direct műhódasom, aránylag jó volt a bejövő jel, de az adás, az akkori tévémen, a 70 cm-es CRT-n is kockás volt.

    Ha nem mondom le az IPTV-t, mert csak kipróbálni akarom a satot, akkor hűség nélkül 29 ezer az új bekötés, ha meg hűséggel veszem, akkor nincs bekötési díj, de fizethetem minimum egy évig a havidíjat, vagy lemondás esetén kifizetem a (új bekötésről lévén szó, nyilván tetemes) kötbért. Ezt már azért nem vállalnám be.

    Szóval hálás lennék mindenkinek, aki elmondja T-Home Sat tévével kapcsolatos tapasztalatait.

    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák