Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • z123456789

    addikt

    TX P50GT50

    Elolvastam megint az elsö HSZ-t.
    De lenne azért kérdésem.
    1.Azt értem hogy a TV állítva viseli legjobban a terheit, de mondjuk amíg felszerelem a hátuljára a konzoltartót, addig sem fektethetem le arccal lefelé az ágyra?Csak mert ugye fel lehetne szerelni állítva, de ahhoz vagy kell 2 ember aki addig tartja, vagy felrakom a talpát.(Na jó ezt amúgy is kell hogy átmelegedjen a készülék) De ha falra akarom tenni akkor meg minek szereljem fel a talpát? :)
    Bár hogy a talpát felszereljem is gondolom hozzá kell férnem az aljához, ez megint csak fektetést, vagy fejre állítást kíván.
    Egyébként az hogy fektethetö-e ágyra arra ez a mondat ad választ?
    "Nyugalmi állapotban a plazma természetesen fektethető, de ilyenkor ügyeljünk arra, hogy véletlenül se üssük meg, vagy rázzuk, stb."
    2.A kalibrálást el lehet végeztetni rögtön az elsö bekapcsolás után, vagy meg kell várni vele az ajánlott 500 óra bejáratást?Illetve mennyire szükséges ez a kalibrálás?Egyéni igény?Akkor honnan tudom hogy milyen kalibrálva és anélkül? :) (Mármint itt a szakszerü müszeres kalibrálásra gondolok)
    3.Lehet hogy nem értettem tisztán, de mondjuk a bejáratás alatt ha szélesvásznú (alul+felül fekete sáv) filmet nézek, akkor fél/háromnegyed óránként váltsak teljes képernyös mozgóképre?
    4.Rohadtul fosok hogy 8 csavar ide vagy oda, le fog esni az a szar konzol. :D
    (Jó a fal meg amit még idáig felfúrtam, sose adta meg magát.)

    Apropó!Kedves anyós jelöltem már fél éve megkért hogy fúrjam fel a kisfia 100cm-es LCD-jét tartó konzolt.Esetleg azon kísérletezhetnék.LCD-t sem/is szabad fektetni amíg rögzítem a hátán a vasat?

Új hozzászólás Aktív témák