Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz BBéci #27973 üzenetére

    Tablethez is van hardveres billentyűzet, pl. az iPad-hez BlueTooth-os, méghozzá igen dekoratív, de pl. gyárt a Logitech is ilyeneket. Adott esetben még billentyűvel együtt is olcsóbb, mint egy jobb laptop.

    Abban meg biztos lehetsz, hogy simán helyettesít egy laptop-ot: szinte az összes itteni HSZ-emet iPad-ről írom, mégpedig kijelzőn pötyögve, mert nincs hardveres billentyűm, pedig nem kétszavas válaszokat szoktam írni. Simán megy 10 ujjal, ahogy a normál PC-s billentyűn is.

    Szoftveresen meg kánaán: Office-tól elkezdve az Acrobat-on át minden van, ami PC-re is. Plusz megvan az a komfort, hogy egy iszonyat penge retinakijelzőt bámulsz, ami kényelmesebb is, oda viszed, ahová akarod és 10 óra aktív üzemideje simán van. Számomra sokkal nagyobb élmény, mint az egyébként szintén nem szar 24"-os Dell monitor elé leülni. Egyszerűen fantasztikusan néznek ki a retinakijelzőn az igényesebb magazinok pdf-ben, valamint a szövegszerkesztés is nagyon gördülékeny, nem okoz gondot a kivágás/beillesztés, linkelés, a multitasking, semmi, szóval abszolút teljesértékű. Én is féltem tőle, de annyira megszerettem, hogy semmi mást nem vennék helyette - illetve de: majd az újabb generációit.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák