Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz Khaosz55 #43750 üzenetére

    "Ha elfogadhatóan jó minősége van az ST60 belső lejátszójának eszem ágában sem lesz médialejátszót venni."

    Hirtelenjében egy tulajdonság sem jut eszembe, amiben ne lenne jobb egy korrekt külső lejátszó, mint a tévé belsője. Feliratkezelésben, képminőségben, hangminőségben, kezelhetőségben, hang-kezelésben, fájl-felismerésben, szolgáltatásban, funkciókban, hálózati-tulajdonságokban, kadencia-helyes lejátszásban, csatlakozókban, kényelemben..... megkockáztatom, mindenben jobb egy normális külső lejátszó.

    És egy korrekt lejátszót 20-30 között simán meg lehet venni új áron, WD TV Live Streaming, Dune 102, stb. Használtban meg lehetőségek tárháza érhető el, még olcsóbban.

    Természetesen ha fotókat akar valaki nézegetni a belső lejátszón, esetleg AVI vagy MPEG2 családi filmeket nézni amikor vendégség van, arra tényleg felesleges még 10 ezret is költeni külön. Aki viszont komolyan gondolja a filmnézést és gyakran, jó minőségű filmeket akar nézni, az sok bosszúságtól menti meg magát, kényelmesebben és jobb minőségben filmezhet ha egy külső lejátszót választ.

    Ráadásul minek a marhajó, precíz képű, szuper tévé, ha nincs kihasználva a lehető legjobban a minősége, a tévé árának kb.10%-ának rááldozásával.

    "Van külső vinyó de az az igazság hogy kerreg és a földön vagy a falon felhangosítja a zajokat és simán hallom. Ráadásul egy belső vinyóhoz vettem átalakító boxot amivel külsőként lehet használni. Gondolom ezért sem olyan halk."

    Muszáj vagy beszerezni egy normális, halk, megfelelő méretű külső HDD-t, akkor is ha a belső, akkor is, ha a külső lejátszót választod. Az a külső ház nyilván aktív hűtésű, a kis venti meg pörög mint az állat. Ezt el kell felejteni filmnézéshez, jó lesz az adattárolásra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák