Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pataslogeza

    aktív tag

    válasz DM-Fan #82858 üzenetére

    Igen, az ssd mindig mashova ir, plusz az rajta tarolt adatokat is mozgatja idonkent, hogy a flash blokkok oregedeset azonos szinten tartsa, es nem csak az enyem hanem mindenkie. Ha nem igy tenne, akkor a tarolasra hasznalt blokkok egyaltalan nem oregednenek, mig az ezen kivuliek a normalnal gyorsabban ami ugye nem jo.

    A 10 eves 500ft-os univerzalis taviranyitom meg kezeli az 5-6 eves teveimet es dvd lejatszot. Akkor ez hogy lehet? Gondolom ugy, hogy a gyartok nem igazan valtoztatjak a keszulekek ir kodjait, csak a plusz gombokat es funkciokat adjak hozza a mar meglevo alap dolgokhoz. Szoval egyaltalan nem kellene kukazni azt a dvd-t, es igen, rengeteg kod raferne egy dvd-re. A gt50 taviranyitomban egy 4kb-os vezerlocsip van, de ha 50kb-al szamolom, akkor is raferne minimum 50ezer db taviranyito kodja egy dvd-re.

    A szemelyeskedest meg te kezdted, en egy szot nem szoltam hozzad, amig meg nem jelentel a folenyes, lekezelo hozzaszolasoddal. Ugye nem gondoltad komolyan, hogy puszi pajtasok leszunk es nyajas bajcsevejbe kezdek veled?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák