Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Bálint85 #12013 üzenetére

    sapphirenek elvileg jobb az OC szoftvere (900 fölé is enged), de azt a szoftvert többi gyártóval is elvileg lehet használni (neten legalábbis ezt olvastam).

    a dirt3nak van az egyik legjobb hűtése az aftermarketek közül, itt a fórumon jött olyan info is, hogy a CF is halk vele. de elvileg az asus is halk (pnyre panaszkodtak kétventisek között). esetleg ha halk megoldás kell, még a giga SoC, de főleg az MSI Thunder lehet jó választás az utóbbi napok infovadászata alapján.

    namost: haverodnak el kell döntenie, hogy mégis mit akar a kártyával. ha húzni akarja, vegyen egy sapphire flexet, azon elvileg van egy kapcsoló, amivel megkapja a 6970 shadereit és clockjait (mondjuk úgy néz ki ramtuninggal vigyázni kell, valszeg a késleltetések miatt könnyű kockásítani a kártyákat). ha meg csendet és jó hőfokokat akar, akkor meg ne egy alapból is 200Wos kártyát akarjon még feljebb húzni, mert nem fog menni.

    ja igen, rendes házszellőzés nélkül garantáltan meleg és hangos lesz a kártya, tuning nélkül is, hűtőtől függetlenül (neweggen pl érdemes ránézni fórumhozzászólásokra, amikből kiderül, hogy a kártya egyszerre halk és nem megy 60 fok fölé, valamint hangos és 80 fölé megy).

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák