Hirdetés

Hirdetés

  • Hatalmasra nő a Razr 50 külső panelje

    ma A maradék helyet pedig a hátlapi bőr textúra fogja kitölteni, rendkívül elegáns és prémium megjelenést kölcsönözve a Motorola-kagyló idei alapmodelljének.

  • Senua’s Saga: Hellblade II teszt

    gp A szkizofréniától és rabszolga-kereskedőktől egyaránt szenvedő Senua újabb különleges utazásra indul, ezúttal a messzi észak ősi istenekkel és modern kegyetlenséggel teli vidékére.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

Új hozzászólás Aktív témák

  • Landon

    őstag

    válasz Varázslóó #6023 üzenetére

    és most olvastam Nvidia csak azért vezet, mert GPU egyszerüsitve a tárgyak mögötti dolgokat nem számolják ki :D de ATI egyben azt is számolja... igy fps ben is sokkalta gyengébb...

    Én csak ehhez szeretnék hozzászólni még egy pár szót. :D A mondatszerkezet egy kicsit érdekes így ha esetleg én értettem félre amit körülpróbáltál írni akkor elnézést előre is.
    Amit írtál a grafika számolással kapcsolatban semmi köze a két gyártóhoz/hw-hez vagy akár a driverek-hez. :F Tudtommal amit írtál az a játék engine-től függ. Az hogy a GPU csak azt számolja amit éppen lát is a játékos és a többi dolgot nem az csak is az adott játéktól függ úgy tudom. Ilyet írni, hogy az nv ezért 'vezet' hülyeség. :) Szerintem.

    There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

Új hozzászólás Aktív témák