Hirdetés

Hirdetés

  • Computex 2024: Kingston mindenhol

    ph A mesterséges intelligencia futtatásához sok RAM kell – és ez nem kerüli el a Kingston figyelmét sem.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Elnéztük a mai dátumot

    ma Nem holnap, ma mutatkozik, pontosabban mutatkozott be a HTC U24 Pro, csak elnéztük (mármint én) egy nappal a dátumot.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ezkijez

    csendes tag

    Sziasztok,

    jelenleg van torrentezésre és Kodira befogott Raspberry-m, amely hibátlanul teszi a dolgát, azonban most szeretnék benevezni egy újabb kártya pc-re.

    Egy minimális webszervert szeretnék készíteni, a terv a következő: DietPi, arra Pi-Hole és NextCloud, valamint további kisebb webalkalmazások (pl. wallabag). Privát felhőként szolgálna, dokumentumok, fényképek tárolásával, tehát nem több gigás filmeket mozgatnék rajta.

    A kérdésem az lenne, hogy erre a felhasználásra megfelelő lenne-e egy RPi3, vagy érdemesebb bepróbálkozni egy másik, specifikációk alapján vonzóbb SBC-vel? Gondolok itt az Odroid, Banán, Narancs és társaira, ahol ugye már találni Gigabites ethernet és közvetlen SATA csatlakozást, csak kérdőjeles a szoftveres és mögöttes community támogatottság.

    Másik kérdésem az adattárolásra vonatkozik, melyik háttértár megoldás a legjavasoltabb ezeknél az eszközöknél? A médiacenter Raspberry-mnél adott volt egy régi külső vinyó, saját táppal, tehát nem is foglalkoztam ezzel a kérdéssel.

    Köszi a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák