Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vadkörte

    addikt

    válasz DIEGO15 #29832 üzenetére

    Én inkább a 2db USB-s HDD-t találom soknak. pláne, hogy nem 2,5"-ban gondolkodsz hanem 3,5-ben.
    Túl sok minden mocoroghat || a rendszerben, ahhoz, hogy kevésbé kötél idegekkel megáldott felhasználónak őszülni kezdjenek a hajtincsei.

    Persze, ha mondjuk 17:00-23:59 között nem tölt, csak "készenlétben" (vigyázz, NEM készenléti módban, itt kiegészítő nélkül nincs WOL) vár és stream-eli a letöltött tartalmat, akár még működhet is a dolog.
    Amúgy mi indokolja a 2 HDD-t? Egyikre tölt, a másikon tárolsz? Vagy nem csak média tartalmakat tárolna?
    A tápellátást én mindenképp külső forrásból oldanám meg, pl. valami olcsó(bb) USB-s HDD házzal. Ezekhez alapból van dugasztáp, így csak a Pi táplálásával kellene foglalkoznia a saját tápjának. Viszont a melegedés problémát okozhat, max nem teszed be a lemezeket a házba, csak az adapter részét használod.
    Az, hogy az egész pakk, milyen dobozba kerül, a tervezés ezen szakaszában szerintem még huszadrangú.

    (#29836) DIEGO15:
    Az OMV teleptítése pofonegyszerű, a belakása kicsit gondolkozót tud lenni, javaslom a VM-os tesztelését. OwnCLOUD v3 OMV-től már nem támogatott, a v2 kifutott, (már a v4 is stable lett) Deluge-gal én csak szívtam a Transmission-t nem tudtam még nem bereszelni. Nagyon el kell cseszni valamint, hogy ne működjön. A Plex működik, de ha nem vagy plex-es lehet elég lesz a miniDLNA is.

    OMV-vel itt is tudunk segíteni, szerintem van itt is pár OMV user, de a saját fóruma is eléggé pörgős és informatív.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. V. Körte

Új hozzászólás Aktív témák