Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Diabolis

    tag

    Na, akkor a kivesézett autók (akkor is a G Astra a király, bár a 2.6 Vectra a herceg :D ), és a kidobott csöcsök (isten áldja őket :D ) után, következzék mai szpassuk magunkat rovat:

    Alapvető probléma sok infósnál, így nálam is, hogy elfelejtettük azon """""szép""""" időket, amikor első kérdésünk az volt: Alaplapi cd megvan? Ha nincs, drága lesz a szervíz!
    Meehogy a kcsgwinfos ma már minden földi jót felpakol ami driver, aztán az nekünk vagy jó, vagy nem.
    Na, hát ma a kezembe került az egyik nagyon régóta meglévő, intel alaplapos csemege gépünk. Fel is toltam rá a win10-et, elintéztem még workgroupban amit kellett, restart, aztán cuppan a hálókábel. Tartományba be, otthagytam 10 percre, szedd le amit még kell, és mehet. Mi baj lehet manapság, csak telepíteni kell......
    Fél óra múlva sem változott a háttér (nálam biztos jele annak, hogy a GP lefutott), toltam hát egy gépéápdéteperforce parancsot. cirka 5 perc után közölte, hogy egyébként nem találja a tartományt. Amibe egy órája simán beléptettem. Hálózati kapcsolat van, ha kihúzom látja, ha bedugom látja, a netet nem is láthatja ha jó, akkor sem.
    IP-cím lekér, nem stimmel, megújítana, nem megy. Kikapcs, bekapcs, tartományból ki, restart, tartományba be. IP nincs, GP nincs.
    Na, várom a megfejtéseket, én legalább 5 perc után csaptam a homlokomra :D

    Ha beülsz a volán mögé, és azt érzed otthon vagy, ne gondolkodj, vedd meg! De ha leparkoltál vele és nem nézel vissza rá, rossz autót vettél.

Új hozzászólás Aktív témák